3e etage gekraakt

Kraakgroep Wilhelminastraat 195
Wilhelminastraat 195
1054WE Amsterdam
Tel: 06-41548708

k.wilhelminastraat@gmail.com

23 januari 2011, Amsterdam

Beste buren, betrokkenen, geïnteresseerden en belanghebbenden,

Sinds een aantal dagen is de laatste huurder uit de Wilhelminastraat 195 verhuisd. Op dit moment hebben wij het pand hermetisch afgesloten. Dit, omdat de eigenaar Dino Jaggan in het verleden zeer gewelddadig zich de toegang had verschaft. Tijdens deze inval heeft de knokploeg anderhalf uur lang een kraker gegijzeld. Later, nadat de knokploeg uit het pand was gehaald door de politie, werden door de aanwezige krakers een jerrycan met benzine en een voorhamer gevonden.

Wij betreuren het zeer dat de laatste huurder vertrokken is. De huidige eigenaar probeert nog steeds sociale huurwoningen met een groot oppervlak te onttrekken aan het woningaanbod. Op dit moment wonen wij hier met veel plezier en dat willen wij graag behouden.

De eigenaar heeft diverse malen een huur/gebruikscontract aangeboden gekregen. Helaas, heeft de eigenaar deze aanbiedingen afgeslagen of kwam op de proppen met een anti-kraakcontract met ontoelaatbare eisen.

Wij nodigen u uit om eens langs te komen om te praten wat u er van vind en om kennis te maken. Mocht u dat willen, dan verzoeken wij wel om van te voren te bellen of om een briefje achter te laten, zodat wij contact met u kunnen opnemen.

U kunt ons bereiken op: 06-41548708

Wij hopen u hier mee voldoende de hebben geïnformeerd,

Kraakgroep Wilhelminastraat 195

 

zie onder de knop meer/more de foto’s van de leegstand op de 3e etage

 

 

 

 

Achterzijde

 

 

 

 

Voorzijde

 

 

 

 

 

 

 

Overzicht gehele appartement

 

 

 

 

 

 

 

Keuken

 

 

 

 

 

 

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Uncategorized

Plaats een reactie